Ιωάννης Μ. Βαρβιτσιώτης: Μήπως θα έπρεπε να παραιτηθεί o κ. Μητσοτάκης

Ο Ιωάννης Μ. Βαρβιτσιώτης, τ. υπουργός, με αφορμή την χθεσινή συνέντευξη του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στον Αλέξη Παπαχελά στην εκπομπή «Νέοι Φάκελοι»... έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Είναι προφανές ότι ο κ. Μητσοτάκης δεν θυμάται ή επιλέγει να μην θυμάται ότι τον επισκέφθηκα, δύο φορές μάλιστα, για να του επισημάνω ότι θα ακολουθήσω όποια απόφαση λάβει η Κυβέρνηση, πλην όμως θεωρώ ότι είναι πολιτικό λάθος η παραπομπή του Ανδρέα Παπανδρέου στο Ειδικό Δικαστήριο.

Ο κ. Μητσοτάκης υποστήριξε ακόμη ότι ο τότε Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής δεν ήταν αντίθετος με την παραπομπή.

Θα ήθελα να υπενθυμίσω στον κ. Μητσοτάκη ότι ο Κ. Καραμανλής ναι μεν ουδέποτε δημοσίως αναφέρθηκε στο θέμα αυτό, πλην όμως δεν προέβη σε καμία απολύτως διάψευση ότι ο ίδιος είχε διατυπώσει πως «τον τέως Πρωθυπουργό δεν τον στέλνεις φυλακή, τον στέλνει ο Λαός σπίτι του», άποψη που ευρέως κυκλοφορούσε στην κοινή γνώμη.

Και αυτά μεν ανάγονται στο παρελθόν και θα κριθούν από τον ιστορικό του μέλλοντος. Όμως ο επίτιμος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Μητσοτάκης στην χθεσινή του συνέντευξη καταφέρετο απ’ αρχής μέχρι τέλους εναντίον της Νέας Δημοκρατίας, έφθασε μάλιστα να πει ότι η Νέα Δημοκρατία είναι ένα κόμμα χωρίς μέλλον.

Διερωτώμαι πώς ολ’ αυτά συμβιβάζονται με τον τίτλο του επίτιμου Προέδρου τον οποίο φέρει. Μήπως θα έπρεπε να παραιτηθεί από τον τίτλο αυτόν;»

πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.