Ζούτσος Θ: Δελτίο Τύπου για τις εκλογές της Κυριακής

Στις 7 Νοέμβρη


Οι πολίτες της Ανθούσας, του Γέρακα και της Παλλήνης, επέλεξαν να πάρουν την τύχη του νέου μας Δήμου στα χέρια τους.

Επέλεξαν την προσφορά, τη συμμετοχή, το δημιουργικό διάλογο, την ειλικρίνεια, την αξιοπιστία και την αποτελεσματικότητα, την ενότητα και την κοινωνική συνοχή.

Επέλεξαν τη φροντίδα για τον άνθρωπο και την καθημερινότητα, την αποτελεσματική οικονομική διαχείριση, τη συνέπεια λόγων και έργων.

Επέλεξαν για Δήμαρχο του νέου μας Δήμου τον ΘΑΝΑΣΗ ΖΟΥΤΣΟ με 49% και τη συντριπτική διαφορά των σχεδόν 16 μονάδων από το δεύτερο συνδυασμό.

Ο κ. Κωνσταντάς γυρίζει την πλάτη του στην Ανθούσα και στο Γέρακα και αναρωτιέται ακόμη γιατί και η πλειοψηφία των συμπολιτών του της Παλλήνης τον έχει απορρίψει.

Ο κ. Κωνσταντάς αδυνατεί να συνειδητοποιήσει ότι Ανθούσα, Γέρακας και Παλλήνη είναι οι τρεις (3) γειτονιές του νέου μας μεγάλου Δήμου.

Ο κ. Κωνσταντάς απευθύνεται στους Παλληνιώτες και μόνο ζητώντας τους να τον στηρίξουν, όχι για τις προτάσεις και το έργο του το οποίο έτσι και αλλιώς κρίθηκε, αλλά λόγω του σοβαρού πολιτικού κριτηρίου της εντοπιότητας!!!!!! Λες και ο Δήμαρχος του νέου μας μεγάλου Δήμου θα διορισθεί με κριτήρια ΑΣΕΠ.

Ο κ. Κωνσταντάς προβάλλει το επιχείρημα ότι αυτός γνωρίζει τα προβλήματα της πόλης του καλύτερα από τους άλλους.

Οι Παλληνιώτες βέβαια τον έκριναν αυστηρά όχι γιατί δεν γνώριζε τα προβλήματα αλλά γιατί επί 16 χρόνια δεν στάθηκε ικανός να τα λύσει.

Γιατί επί 16 χρόνια δεν μπόρεσε να δώσει στους πολίτες της Παλλήνης ελπίδα και προοπτική ότι η πόλη θα ξεφύγει από τη χρόνια στασιμότητα, την αδιαφορία και την εγκατάλειψη.

Στις 14 Νοέμβρη

ΟΛΟΙ οι πολίτες μαζί, σφραγίζουμε την επιλογή μας.

Ψηφίζουμε ΝΑΙ στην ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Ψηφίζουμε ΝΑΙ στη ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ και στην ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ

Συνεχίζουμε μπροστά, όλοι μαζί για την πόλη που μας αξίζει,

Μια πόλη ανθρώπινη, μια πόλη που με περηφάνεια θα παραδώσουμε στα παιδιά μας.

Μια πόλη με όλους, Μια πόλη για όλους

Με έργα και όχι λόγια.

<< Η ψήφος, και όχι η αποχή, είναι η δύναμή μας και δεν τη χαρίζουμε>>

Δώσαμε έναν έντιμο αγώνα και καλούμε όλους τους δημότες να σταθούν και πάλι στο πλευρό μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.