Γιώργος Σμέρος : Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ !!! «υπάρχει και ιεράρχηση και πρόγραμμα επίλυσης»

Την τελευταία Κυριακή πριν τις εκλογές επέλεξε ο Γιώργος Σμέρος να υποδεχτεί τους φίλους του από την Ανατολική Αττική, οι οποίοι έσπευσαν να στηρίξουν την προσπάθεια και την υποψηφιότητα του ως υποψηφίου περιφερειακού συμβούλου Ανατολικής Αττικής με το συνδυασμό Γιάννη Σγουρό.

Ο Γιώργος Σμέρος απευθυνόμενος στους περίπου 450 φίλους του από όλη την Ανατολική Αττική που ανταποκριθήκαν στο κάλεσμα του και βρέθηκαν στο Κτήμα Παπαχρήστου στην Παλλήνη αναφέρθηκε στην ανάγκη στήριξης του περιφερειακού συνδυασμού «Αττική, με έργο πάμε μπροστά» και τον Γιάννη Σγουρό για τον οποίο όπως ο ίδιος είπε «η εμπειρία του αλλά και η επιτυχημένη θητεία του στη Νομαρχία Αθηνών αποτελούν την εγγύηση για μία αντίστοιχη πορεία και στην περιφέρεια».

Λόγω της εμπειρίας του, ως πρώην δήμαρχος Παλλήνης, ο κ. Σμέρος αναφέρθηκε διεξοδικά στα μεγάλα προβλήματα της περιοχής για τα οποία όπως τόνισε «υπάρχει και ιεράρχηση και πρόγραμμα επίλυσης», ενώ έθεσε σε πρώτη προτεραιότητα το θέαμα της αποχέτευσης, των εντάξεων και των παροχών υπηρεσιών υγείας και πρόνοιας.

Αναφερόμενος στο θέμα υπογράμμισε ότι «δεν είναι δυνατό το 2010 η περιοχή μας να πάσχει τόσο φανερά στον τομέα των κοινωνικών υποδομών» και πρόσθεσε «είναι κοινωνικά ανάλγητη αυτή η κατάσταση. Όλοι μας την επομένη των εκλογών πρέπει να θέσουμε τον εαυτό μας στρατιώτη στη μάχη για μία κοινωνικά δικαιότερη περιφέρεια Αττικής».

Στην ομιλία του έστρεψε τα βέλη του και προς τους υποψηφίους άλλων συνδυασμών για τους οποίους δήλωσε «δεν έχουμε δει να επισκέπτονται ούτε μία πόλη, ούτε ένα χώρο που βρίσκονται οι πολίτες. Δια μαγείας θα ενημερωθούν για τα προβλήματα μας;

 Ή πιστεύουν ότι τα δήθεν ωραία και εύκολα λόγια αρκούν για να ασχοληθείς με την αυτοδιοίκηση; Η επιλογή που θα κάνουμε την Κυριακή δεν πρέπει να βασίζεται σε ψήφο διαμαρτυρίας αλλά αποτελεί επιλογή ευθύνης».

Στο ίδιο μήκος κινήθηκε και η υποψήφια αντιπεριφερειάρχης Χρυσάνθη Κίσκηρα η οποία παραβρέθηκε στην ομιλία του υποψηφίου περιφερειακού συμβούλου. Η κα Κίσκηρα ζήτησε από όλους να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες και να στηρίξουν «εκείνους που έχουν εμπειρία, πρόγραμμα και διάθεση για δουλειά».

Τον Γιώργο Σμέρο που σήμερα είναι διοικητής στο Σπηλιοπούλειο Νοσοκομείο Αθηνών προλόγισαν με θερμά λόγια ο Μάκης Βουδύρης διοικητής του ΟΑΕΕ (πρ. ΤΕΒΕ) και ο Σαράντος Παπαδέλλης, πρώην διοικητής Σισμανογλείου Νοσοκομείου.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ και πρώην υπουργός Μανώλης Μπεντενιώτης, ο βουλευτής Αττικής Παντελής Ασπραδάκης, οι υποψήφιοι δήμαρχοι Θανάσης Ζούτσος (Παλλήνης) και Γιώργος Σιώκος (Παιανίας), και ο υποδιοικητής της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Σωτήρης Ζώτος οι οποίοι αναφερθήκαν στην ανάγκη στήριξης του συνδυασμού του κ. Σγουρού ενώ μίλησαν για το έργο και την εμπειρία του κ. Σμέρου στη αυτοδιοίκηση. Χαιρετισμό έστειλαν η υφυπουργός Παιδείας Έφη Χριστοφιλοπούλου, ο βουλευτής Αττικής και πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής Ντίνος Βρεττός και υποψήφιοι δήμαρχοι της περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.