Κλειστά τελικά τα καταστήματα την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου

Κλειστά θα παραμείνουν, τελικά, τα καταστήματα την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου, μετά την προσωρινή διαταγή που εξέδωσε χθες το Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ).


Πρόκειται για προσωρινή διαταγή του προέδρου του τετάρτου τμήματος του ΣτΕ, Σωτήρη Ρίζου.

Σημειώνεται ότι στο ΣτΕ είχαν προσφύγει η Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Αττικής, ο Σύλλογος Εμπροϋπαλλήλων Αθήνας και η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος, ζητώντας την ακύρωση της απόφασης του Νομαρχιακού Συμβουλίου Αθηνών ως παράνομης.

Υπενθυμίζεται ότι ο Εμπορικός Σύλλογος Αττικής είχε εξαγγείλει τη λειτουργία των καταστημάτων για την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου, ενώ οι εργαζόμενοι είχαν εξαγγείλει απεργία-η οποία και ανεστάλη- και παράλληλα προσέφυγαν στο ΣτΕ.
Για την ίδια μέρα, στάση εργασίας έχουν εξαγγείλει και τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.