Παλλήνη : Χωρίς συνοχή το Δ.Σ. του 4ου Δημοτικού και Νηπιαγωγείου

Αντί οι τρεις επιτυχημένες εκδηλώσεις των τελευταίων ημερών να συνδέσουν τα μέλη του, δυστυχώς απετέλεσαν  σημείο τριβής.
Το Pressing News  έχει στη διάθεση του, σοβαρότατες καταγγελίες και επιφυλάσσεται  για την δημοσιοποίηση τους.

Για την ιστορία αναφέρουμε ότι οι πρόσφατές εκλογές για την ανάδειξη του σημερινού προεδρείου καταγγέλθηκαν ως παράτυπες και είχαν συνοδευτεί με παραιτήσεις.

Επειδή εμείς πιστεύουμε ότι το σχολείο σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να είναι χώρος αντιπαραθέσεων, αλλά ένας χώρος προσφοράς , θα παραμείνουμε προς το παρόν σε απόσταση ευχόμενοι ότι το Σχολικό Συμβούλιο θα πάρει άμεσα ως οφείλει, όλες εκείνες τις απαραίτητες αποφάσεις ώστε να σταματήσει επί τέλους αυτή η κατάσταση.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είμαι εκπαιδευτικός στο Γέρακα και μπράβο σας για τις εκδηλώσεις σας, ήταν πολύ ενδιαφέρουσα η κουβέντα στο τελευταίο θέμα. και αν μας ξανακαλέσετε ξέρουμε τώρα που είστε..
αυτή είναι η ένστασή μου. Μιλάμε για σχολική βια και ξεχνάμε τα αυτονόητα, κάναμε μια ώρα να βρούμε το σχολείο σας, ούτε φως, ούτε ταμπέλα από έξω...ταλαιπωρηθήκαμε πολύ.. καλά δε ντρέπεστε; ασχολείστε με άλλα και ξεχνάτε τα σημαντικά..

να μη πω για τους πυλώνες της ΔΕΗ.. καλά οι γονείς δεν σκέφτονται που στέλνουν τα παιδάκια τους και την ακτινοβολία που δέχονται;

Pressing News είπε...

Κυρία ή Κύριε... προφανώς εκ παραδρομής το σχόλιο σας και λόγω του συντακτικού του φαίνεται σαν να απευθύνεστε στο Pressing News.
Είναι σαφέστατο ότι εμείς το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να φωτίσουμε όλες αυτές τις παραμέτρους που αναφέρεστε.
Και σας ευχαριστούμε που τις επισημαίνετε.

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.