Παλλήνη: Άλλο ένα κείμενο με ανακρίβειες σε blog που θα συζητηθεί για πολύ καιρό.


Την έντονη δυσαρέσκεια του εκφράζει προς κάθε κατεύθυνση πρώην Δημοτικός Σύμβουλος με πρωταγωνιστικό ρόλο στο Δημοτικό Συμβούλιο επί δημαρχίας   Κωνσταντά .

Αφορμή, μια ακόμη ανάρτηση από το ίδιο blog που προσπαθεί να εκφράσει, και μάλιστα ανώνυμαμια μερίδα πολιτών από το Νέο Δήμο Παλλήνης.

Ανυπόστατη χαρακτήρισε ή ίδια πηγή τη δημοσιοποίηση στο διαδίκτυο (είδηση) ότι ο Δήμος Παλλήνης είχε υπογράψει σύμβαση για τα καύσιμα των αυτοκινήτων του Δήμου, με συγγενικό πρόσωπο του τότε Δημάρχου και μάλιστα, πρώτου βαθμού συγγενείας.

Χαρακτηριστικά μας ανέφερε ότι για την επιλογή του προμηθευτή καυσίμων, πραγματοποιήθηκαν τρεις μειοδοτικοί διαγωνισμοί και ότι η σύμβαση έχει υπογραφεί από τα κεντρικά γραφεία εταιρίας πετρελαιοειδών Ελληνικών συμφερόντων .

Εμείς σαν Pressing news - Aνατολική Αττική Νews δεν θα μπούμε σε περισσότερες λεπτομέρειες εξάλλου γνωρίζουμε καλά ότι το θέμα θα έχει συνέχεια από πλευράς κ. Κωνσταντά .

Νιώθουμε όμως την ανάγκη να συμβουλέψουμε τους επίδοξους ανώνυμους blogers της Παλλήνης.

Κυρίες και Κύριοι... η Ελευθερία στο διαδίκτυο θέλει και ΤΟΛΜΗ και ΑΡΕΤΗ.

Αν ένα από τα δυο δεν το διαθέτετε καλύτερα να σιωπήσετε .

Εμείς δεν σας φταίμε σε τίποτα να μας χαρακτηρίσουν πηγή ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ.

Αλλά ούτε να μας νουθετούν, να μας πετούν μαζί σας στο κάλαθο των απορριμάτων να μας κατηγορούν για κατευθυνόμενους πολιτικά ή παραγωγούς δήθεν… «ειδήσεων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.