Παλλήνη : Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η πρώτη εθελοντική αιμοδοσία του νέου Δήμου


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Η πρώτη αιμοδοσία για το 2011 έγινε στις 20 Φεβρουαρίου στο Δημοτικό Διαμέρισμα Παλλήνης. Η συμμετοχή ήταν μεγάλη και ευχαριστούμε πολύ για την προσφορά και το ενδιαφέρον όσων εθελοντών προσήλθαν αφιερώνοντας μόλις πέντε λεπτά από την ώρα σας.
Οι εθελοντές αιμοδότες μπορούν να προσέλθουν για άλλη μία φορά στις 12 Μαρτίου στο Δημαρχείο Παλλήνης, στη Δημοτική Ενότητα Γέρακα Ιθάκης 12, από  08:30 – 13:30 για να στηρίξουν αυτούς που έχουν δικαίωμα στη ζωή. 

Ελπίζουμε η Τράπεζα Αίματος του Δήμου μας να αποκτήσει αρκετές μονάδες αίματος, ώστε περισσότεροι συμπολίτες μας να βοηθούνται .
Για αυτό περιμένουμε όλους, όσους είναι ήδη εθελοντές αλλά και όσους ενδιαφέρονται να πάρουν μέρος στην Εθελοντική Αιμοδοσία που πραγματοποιεί ο Δήμος μας.

Γραφείο Τύπου

210 66 04 637
                                                        www.palini.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.