Σε επίπεδο Δήμου Παλλήνης το πρόγραμμα σημαίνει 500 χιλ. ευρώ


Πρόγραμμα "Εξοικονομώ"
 
Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζ.Μ. Μπαρόζο ανακοίνωσε ότι βρίσκονται στη διάθεση της Ελλάδας 22 δισ. ευρώ από τα ευρωπαϊκά προγράμματα για χρήση έως το 2013, ενώ το 1 δισ. μπορεί να διατεθεί άμεσα. 

Θα βρεθεί άραγε αυτή τη φορά ένας Έλληνας υπουργός που θα ξεμπλοκάρει το πρόγραμμα "Εξοικονομώ", ώστε να προχωρήσουν οι μελέτες -που έχουν πληρώσει οι Δήμοι- για να επισκευαστούν δημόσια κτίρια και σχολεία; Υπενθυμίζουμε ότι το πρόγραμμα ξεκίνησε επί ημερών Δ. Σιούφα στο Υπ. Ανάπτυξης.

 Όμως, όλοι οι "επίγονοί" του το ξέχασαν σε κάποιο συρτάρι. Σε επίπεδο Δήμου Παλλήνης το πρόγραμμα σημαίνει 500 χιλ. ευρώ ζεστά ευρωπαϊκά λεφτά για να επισκευαστεί -ανάμεσα σε άλλες δράσεις- το 1ο Δημοτικό Σχολείο Παλλήνης.
 
ΣΠΥΡΟΣ ΚΟΡΝΕΖΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.