Τι έγραψε ο Πρωθυπουργός στο facebook..;

Είναι γνωστό ότι ο Γ. Παπανδρέου έχει τέλεια σχέση με τα σόσιαλ μίντια...
Θα μπορούσε να πει κανείς ότι είναι καλύτερος με το facebook παρά με την πολιτική.. 

Έτσι, χθες κατά τις 8.00 αποφάσισε να γράψει στο στάτους του.. 
"Δεν θα εγκαταλείψουμε τη μάχη στην μέση της διαδρομής. Θα μπούμε στην ανάπτυξη πιο γρήγορα και αποτελεσματικά όσο δουλεύουμε μαζί, όλοι οι Έλληνες ." , ενώ το συνόδευσε και με το διάγγελμα του, το οποίο ήταν περασμένο στο Youtube.. 
Αξίζει να δείτε μερικά από τα σχόλια που έχουν αναρτηθεί.. Μεταξύ άλλων ένας αγανακτισμένος πολίτης γράφει " Διώξε τον Παπακωνσταντίνου, απόλυσε το 1/3 από τους 1,2 εκατ. δημοσιους υπαλλήλους, καθάρισε το κέντρο και ξαναέλα να μας τα πεις.

πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.