Σοκ στα Χανιά. Μαχαίρωσαν 26χρόνη δασκάλα!

Αναστατωμένη είναι η κοινωνία των Χανίων αφού 26χρονη δασκάλα μαχαιρώθηκε...
από 2 άγνωστους όταν επέστρεφε αργά χθες σπίτι της μετά από συμμετοχή της σε αντιρατσιστικό φεστιβάλ.Η ασφάλει εικάζει ότι οι δράστες είναι μέλη ακροδεξιών και νεοναζιστικών ομάδων αφού έχουν σημειωθεί παρόμοιες επιθέσεις στην περιοχή.Η άτυχη κοπέλα διεκομίστει στο νοσοκομείο.Και ποιος να το έλεγε αυτό για την Κρήτη που έδωσε τόσους αγώνες για να αποτινάξει τον ναζιστικό ζυγό...

πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.