Ως τις Βρυξέλλες έφτασαν οι αντιδράσεις για την αποχέτευση (ΚΕΛ Β. Μεσογείων)


Σύμφωνα λοιπόν με διασταυρωμένες πληροφορίες, στις Βρυξέλλες έχει πάει ο Γιώργος Κασίμης. Στις αποσκευές του έχει πολύ σημαντικά μεταφρασμένα έγγραφα καθώς και τις αποφάσεις των τοπικών συμβουλίων Σπάτων και Αρτέμιδος, αλλά και αυτή του Δημοτικού Συμβουλίου Ραφήνας - Πικερμίου, που λένε ξεκάθαρα ΌΧΙ στο ΚΕΛ Β. Μεσογείων. 
Και το επαναλαμβάνουμε, λένε ξεκάθαρα ΌΧΙ, χωρίς τα μαγειρέματα του Δημοτικού Συμβουλίου Σπάτων - Αρτέμιδος.
Ο Κασίμης το έχει πάρει πατριωτικά και όταν λέει ότι το ΚΕΛ δεν θα γίνει, το εννοεί.
Είναι αποφασισμένος να συναντήσει τον επίτροπο περιβάλλοντος καθώς και τους αρμόδιους για την εκταμίευση του ΕΣΠΑ και να τους εξηγήσει πως το σχεδιαζόμενο ΚΕΛ θα καταστρέψει οικονομικά την Αρτέμιδα και πως οι τοπικές κοινωνίες δεν είναι σύμφωνες με την κατασκευή του έργου. Εξάλλου το ίδιο είχε κάνει και το 2003, ενώ τώρα δειλώνει πως ξέρει καλύτερα τα μονοπάτια.
Εμείς του ευχόμαστε καλή επιτυχία καθώς αυτή είναι η τελευταία μας ελπίδα να μην δημοπρατηθεί το έργο.
Θα έχουμε περισσότερα νέα την Πέμπτη με την επιστροφή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.