Σκοτώνουν για λίγα ευρώ : Ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου ταξιτζή για να τον ληστέψουν

Τις λιγοστές εισπράξεις που είχε συγκεντρώσει ένας άτυχος οδηγός ταξί στην νυχτερινή βάρδια του Σαββάτου έβαλαν στόχο άγνωστοι, που τον ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου, προκειμένου να τον ληστέψουν.

Το περιστατικό συνέβη στη συμβολή των οδών Δράκου και Δοϊράνης στην Κυψέλη, περίπου στις 05:00 την Κυριακή, λίγο πριν τελειώσει η βάρδια του άτυχου ταξιτζή.

Οι τρεις άγνωστοι σταμάτησαν το ταξί, έσυραν έξω τον οδηγό και τον ξυλοκόπησαν άγρια για να του πάρουν τις εισπράξεις και τα κλειδιά του οχήματος.

Ο οδηγός, ο οποίος σύμφωνα με τις πληροφορίες ήταν συνταξιούχος αστυνομικός, κάλεσε μόνος του τις πρώτες βοήθειες, αλλά άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο που μεταφέρθηκε, καθώς αντιμετώπιζε πρόβλημα με την καρδιά του.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών.

πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.