Έπιασε στον αέρα ένα μωρό που έπεφτε από δεκαόροφο κτήριο.

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται μωρό δύο ετών στην ανατολική Κίνα, το οποίο έπεσε από δεκαόροφο κτήριο και προσγειώθηκε στην αγκαλιά μιας γυναίκας που έτυχε εκείνη την στιγμή να δει το μωρό και να τρέξει κάτω από το παράθυρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γιαγιά της μικρής που είχε αναλάβει να την προσέχει την άφησε για λίγο μόνη της με αποτέλεσμα η Νίου Νίου, όπως είναι το όνομα της μικρής να κατευθυνθεί προς το παράθυρο και στη συνέχεια να πέσει στο κενό.

Η 31 ετών γυναίκα που έτυχε να περνάει από την περιοχή και να σώσει το μωρό νοσηλεύεται και αυτή στο νοσοκομείο καθώς στην προσπάθεια της να το πιάσει έσπασε το χέρι της
.
πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.