Μπατζελή: πρόκληση οι αναφορές σε «επιτροπεία» της Ελλάδας


«Πρόκληση» χαρακτηρίζει τις αναφορές του ξένου Τύπου σε επιτροπεία  η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και πρώην υπουργός  Κατερίνα Μπατζελή, σε συνέντευξή της στον  ραδιοφωνικό σταθμό Flash. 
Η κ. Μπατζελή   τόνισε μάλιστα ότι πρόκειται για πρόκληση που θίγει όχι μόνο τη χώρα μας αλλά και τη  θεσμική λειτουργία και οργάνωση της Ευρώπης.

Η πρώην υπουργός υποστήριξε ότι  οι περικοπές σε 13ο και 14ο μισθό στον ιδιωτικό τομέα ενδεχομένως να παίξουν ένα ρόλο «by  pass» για τις αντίστοιχες μειώσεις που έγιναν στο δημόσιο τομέα. «Δεν μπορούμε να παίζουμε συνεχώς ''ping pong'' μεταξύ των μισθών του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα» πρόσθεσε, ενώ επισήμανε ότι κανένας Έλληνας δε θα αντέξει επιπλέον μείωση του εισοδήματός του, αν δεν υπάρξει ταυτόχρονα και μείωση του κόστους ζωής».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.