Το Ε.ΠΑ.Μ Παλλήνης χαιρετίζει την πρωτοβουλία για την διανομή πατάτας με 0.28 euro


                                               Παλλήνη 29/2/2012 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 


Το Ε.ΠΑ.Μ. Παλλήνης- Παιανίας  καλεί τα μέλη,τους φίλους και τους συνδημότες του, να ανταποκριθούν στην πρώτη προσπάθεια του Δήμου Παλλήνης, να διατεθούν προϊόντα απευθείας από τους παραγωγούς στους καταναλωτές, σε χαμηλές τιμές και χωρίς να μεσολαβήσουν μεσάζοντες . 

Επειδή η ζήτηση αναμένεται να είναι μεγάλη, λόγω της άθλιας οικονομικής κατάστασης που βιώνουμε όλοι, η προσωρινή επιτροπή του πυρήνα μας, συμβουλεύει τους συναγωνιστές να συμπληρώσουν και να αποστείλουν άμεσα τις αιτήσεις τούς στο Δήμο. 
Ελπίζοντας ότι η γνωστή καλή ποιότητα της πατάτας Νευροκοπίου που θα παραληφθεί, θα  είναι αντάξια  των προσδοκιών όλων των εμπλεκομένων, χαιρετίζει την πρωτοβουλία.            

Ο Πυρήνας Ε.ΠΑ.Μ Παλλήνης Παιανίας 


Ακολουθεί η ανακοίνωση του Δήμου Παλλήνης όπως αυτή είναι αναρτημένη στην επίσημη ιστοσελίδα του. 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Παρέμβαση στο καταναλωτικό κίνημα: Διάθεση πατάτας
Οι συνθήκες που διαμορφώνονται  στο οικονομικό περιβάλλον  επιβάλλουν  την παρέμβαση και λήψη μέτρων προκειμένου να δημιουργηθεί  ένα δίκτυ κοινωνικής αλληλεγγύης και προστασίας για τους δημότες μας.
Ο Δήμος Παλλήνης, στοχεύοντας στην στήριξη των νοικοκυριών , παρεμβαίνει καθημερινά με νέες δράσεις.
Σήμερα ξεκινάμε την παρέμβαση στο καταναλωτικό κίνημα. Σε συνεργασία με τους πατατοπαραγωγούς του Νευροκοπίου θα διατεθούν πατάτες στον Δήμο μας στην πολύ χαμηλή τιμή των 28λ. ανά κιλό.

Καλούμε τους δημότες και κατοίκους του Δήμου μας, που επιθυμούν να προμηθευτούν πατάτες να συμπληρώσουν τα έντυπα παραγγελίας που διατίθενται ηλεκτρονικά στοwww.palini.gr  η σε έντυπη μορφή στο Δημαρχείο Παλλήνης, (Ιθάκης 12, Γέρακας ), Γραφείο Αντιδημάρχων,  τηλ.210-6604638, μέχρι 8 Μαρτίου 2012.

Μετά την συγκέντρωση των εντύπων παραγγελίας, εντος 10 ημερών και σε συγκεκριμένη ημέρα και ώρα θα γίνει η διάθεση από τους ίδιους τους πατατοπαραγωγούς, αυστηρά, σύμφωνα με τα δελτία παραγγελίας.
Για το έντυπο παραγγελίας πατήστε ΕΔΩ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.