Κλειστές όλες οι υπηρεσίες του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών

Η απεργιακή επιτροπή των δικηγόρων της Αθήνας αποφάσισε αργά σήμερα το βράδυ την...
«κλειστή», όπως την χαρακτήρισαν, κατάληψη του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών. 

Σύμφωνα με την απόφαση αυτή, θα παραμείνουν κλειστές όλες οι υπηρεσίες του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών και δεν θα επιτραπεί η είσοδος των υπαλλήλων σε αυτόν. 

Αντίθετα, ανοιχτή θα παραμείνει μόνο η αίθουσα εκδηλώσεων, για να μπορεί να συνέρχεται η απεργιακή επιτροπή, ενώ παράλληλα θα επιτρέπεται μόνο η είσοδος των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου, προκειμένου να μπορεί να συνεδριάσει.

Προηγουμένως, ομάδα περίπου διακοσίων μελών της απεργιακής επιτροπής παρενέβη στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου, προκειμένου να υποχρεώσει τα μέλη του να συγκαλέσουν νέα γενική συνέλευση, για να αποφασιστεί η συνέχιση ή μη των απεργιακών κινητοποιήσεων των δικηγόρων, που λήγουν αύριο. 

Το Δ.Σ. διέκοψε τη συνεδρίαση, αλλά τα μέλη της απεργιακής επιτροπής δεν επέτρεψαν στον πρόεδρο του Συλλόγου Γιάννη Αδαμόπουλο και τα μέλη του Δ.Σ. να εξέλθουν από την αίθουσα των συνεδριάσεων. 

Μετά την εκτόνωση του κλίματος, ο κ. Αδαμόπουλος και τα μέλη του Δ.Σ. εξήλθαν από την αίθουσα συνεδριάσεων, ενώ περίπου πενήντα μέλη της απεργιακής επιτροπής αποφάσισαν την κατάληψη του Συλλόγου. 

Επίσης, δέκα μέλη του Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών ζήτησαν εγγράφως από τον κ. Αδαμόπουλο την πραγματοποίηση έκτακτης συνεδρίασης με μοναδικό θέμα τη λήψη απόφασης σύγκλησης της Γενικής Συνέλευσης του κλάδου. 

Όπως έγινε γνωστό, τα δέκα μέλη του Δ.Σ. προτίθενται, σε περίπτωση μη σύγκλησης του Δ.Σ. από τον πρόεδρο του Συλλόγου, να πραγματοποιήσουν γενική συνέλευση σε κεντρικό θέατρο της πρωτεύουσας.

Να σημειωθεί ότι η απεργιακή επιτροπή (ανεπίσημο όργανο) που έχει συγκροτηθεί προέρχεται από μέλη έξι συνδικαλιστικών παρατάξεων του Δ.Σ.Α.

πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.