Ο αναβρασμός στα εργατικά συνδικάτα φέρνει 24ωρη απεργία

Οι δραματικές εξελίξεις στη χώρα μας προκαλούν αναβρασμό και στα εργατικά συνδικάτα ΑΔΕΔΥ και ΓΣΕΕ τα οποία προσανατολίζονται σε 24ωρη απεργία για αύριο Τρίτη 7 του μήνα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Reuters.

«Σχεδιάζουμε εικοσιτετράωρη απεργία την Τρίτη. Παρά τις θυσίες των εργαζομένων, κυβέρνηση και τρόικα επιμένουν στην πολιτική λιτότητας»,  ανέφερε σχετικά στο ειδησεογραφικό πρακτορείο ο γενικός γραμματέας της ΑΔΕΔΥ, Ηλίας Ηλιόπουλος.
πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.