Η Άννα Βαγενά δεν άντεξε ούτε 24 ώρες τον τίτλο " Βουλευτής ΠΑΣΟΚ "

Διεθνή τα σχόλια ότι μια Ελληνίδα ηθοποιός την μία ημέρα ορκίστηκε βουλευτής και την επομένη διεγράφη από το κόμμα της. Αλλά η ίδια, πριν 40 χρόνια ως νεαρή πρωταγωνίστρια, της είχαν κατεβάσει το σήριαλ στη τηλεόραση εσπευσμένα… Τότε, αιτία ήσαν οι ξένοι πράκτορες, τώρα οι ξένοι τοκογλύφοι… Ήδη η Άννα Βαγενά οδεύει ολοταχώς προς το Γκίνες.

Πριν 40 χρόνια ακριβώς (1972) η νεαρά τότε ηθοποιός πρωταγωνιστούσε δίπλα στον Ανδρέα Μπάρκουλη στο σίριάλ «Οι θησαυροί της Βέρμαχτ» (παραγωγός Αστηρ TV - διευθύντρια παραγωγής Ελένη Μαβίλη - σκηνοθέτης Μιχάλης Παπανικολάου - σενάριο Δημήτρης Λιμπερόπουλος) που κόπηκε εσπευσμένα. 
Δύο οι λόγοι: Ο ένας, ότι το αγαπημένο σίριαλ της χούντας έπρεπε να παραμείνει «Ο άγνωστος πόλεμος» και ο άλλος, ότι...Δείτε περισσότερα
 το σενάριό παρουσίαζε τους Γερμανούς -αλλά και τους Άγγλους και Αμερικανούς πράκτορες ως απάνθρωπους…


Στη φωτογραφία παλαιότερο δημοσίευμα στη μόνιμη σελίδα Flash Back του περιοδικού «Εικόνες» που αναφέρεται σε αυτό το σίριαλ, αλλά και στο Θανάση Βέγγο ως υποψήφιο ...πρόεδρο της Ελλάδας, η οποία από τότε ήταν ένα απέραντο φρενοκομείο κατά τον Κωνσταντίνο Καραμανλή...

πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.