Δήμος Παλλήνης: Ο Δήμαρχος επέλεξε τους άμεσους συνεργάτες του

Ο λόγος για τον  Γιώργο Τέντη που αφού παραιτήθηκε από τη θέση του ειδικού συνεργάτη που κατείχε, αποδέχθηκε τη θέση του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Παλλήνης με δικαίωμα υπογραφής μετά από  εντολή Δημάρχου σε  έγγραφα και πιστοποιητικά, πλην χρηματικών ενταλμάτων.
Επίσεις έχουμε και δυο προσλήψεις. 
Η πρώτη είναι του  Νίκου Μανούση που προσελήφθη ως Επιστημονικός Συνεργάτης για θέματα ΤΠΕ και διαχείρισης τεχνικών έργων από ευρωπαϊκές χρηματοδοτήσεις.

Ενώ η δεύτερη είναι της Ελένης Δάρα στη θέση της ιδιαιτέρας  Γραμματέα του Δημάρχου.
πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.