Deutsche Bank: Η Ελλάδα ενδέχεται να έχει μόνο τρεις μέρες για να αποφύγει την «συντεταγμένη χρεοκοπία»

Κοντά στο χείλος του γκρεμού βρίσκεται η Ελλάδα και σύμφωνα με τον επικεφαλής οικονομολόγο και προϊστάμενο έρευνας της Deutsche Bank Τόμας Μάγιερ, η χώρα ενδέχεται να έχει μόνο τρεις μέρες για να αποφύγει την «συντεταγμένη χρεοκοπία».
Ειδικότερα, ο Μάγιερ, σε ραδιοφωνική.... του συνέντευξη την Τετάρτη στο Bloomberg τόνισε ότι «η Ελλάδα πρέπει να πληρώσει 14,5 δισ. ευρώ σε ομόλογο που λήγει» , ενώ προσέθεσε ότι «σε περίπτωση που δεν θα έχει τα χρήματα στο λογαριασμό την ημέρα που λήγει το ομόλογο, τότε πραγματικά θα χρεοκοπήσει».«Ο χρόνος είναι πολύτιμος. Νομίζω ότι ίσως έχουμε 1, ίσως 2, ίσως και 3 μέρες, αλλά αυτό είναι όλο. 
Και τότε θα είναι πολύ αργά για να αποφευχθεί η συντεταγμένη χρεοκοπία» πρόσθεσε ο Μάγιερ.
πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.