Δήμος Παλλήνης: Εκτός κανονισμού ο λόγος του Πολίτη.

Για άλλη μια φορά ο Δήμος Παλλήνης επικαλέστηκε τον κανονισμό για να αφαιρέσει το λόγο από  Δημότη.
Αυτή τη φορά ο λόγος για το κυλικείο του 3ου Γυμνασίου Παλλήνης. 
Δείτε το video που ακολουθεί και παρατηρήστε προσεκτικά το πως αντιμετωπίζεται ο πολίτης που προσπαθεί με κάθε τρόπο να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του.
Ακούστε στην εισήγηση του Δημάρχου που αναφέρει ότι το νέο μίσθωμα έχει μειωθεί κατά 50% έναντι του παλιού, ενώ δεν αναφέρει ότι αυτό οφείλεται στην μείωση του αριθμού των μαθητών από την λειτουργία του Γυμνασίου της Ανθούσας.

Δείτε τη συμπεριφορά τριών Δημοτικών Συμβουλών που αποχωρούν από την αίθουσα.
Δείτε την αγωνία του Προέδρου του Δ.Σ. που ταυτόχρονα είναι και  ο Πρόεδρος της αρμόδιας σχολικής επιτροπής, όταν αποκαλύπτεται ότι τα μέλη της σχολικής επιτροπής δεν είχαν πλήρη ενημέρωσή .
Δείτε την χειρονομία αποτροπής του Δημάρχου προς τον  Πρόεδρο όταν ο δεύτερος προσπάθησε να ανοίξει τον φάκελο που είχε δίπλα του. 
Τέλος συνυπολογίστε ότι το αίτημα του Δημότη για μείωση κατά 20% του μισθώματος σε καιρούς φτώχειας  μεταφράζεται  σε 100 euro το μήνα.      

2 σχόλια:

ΝΕΜΕΣΙΣ είπε...

ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ>>>>>>ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ………στον φαναρτζή του δημοτικού συμβουλίου και στις συντεχνίες των επαγγελματιών της εξουσίας, τις οργανωμένες συσπειρώσεις συμφερόντων που απαιτούν από τους δημότες την εθελόδουλη υποταγή στη νοοτροπία του λακέ, του ραγιά>>>> να βάζουν πρώτο το συμφέρον του αφεντικού, και σε δεύτερη μοίρα τη δική τους αξιοπρέπεια.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ___________ΜΠΡΑΒΟ !!!!!

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.