Χωρίς ίχνος αυτοκριτικής και μεταμέλειας ο Γ.Α.Π. στην Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ


Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, χωρίς ίχνος αυτοκριτικής και μεταμέλειας για τις καταστροφικές πολιτικές που ακολούθησε και έφερε τη χώρα στο πρόθυρα της χρεοκοπίας, επιτέθηκε κατά πάντων:

-Kατά των εσωκομματικών του αντιπάλων
-Kατά της Νέας Δημοκρατίας
-Kατά τραπεζών και επιχειρηματιών
-Kατά των ευρωπαίων εταίρων
Τελικά, το συμπέρασμα που εξήγαγαν βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ήταν πως αυτός μόνος του έσωζε τη χώρα όσο ήταν πρωθυπουργός και όλοι οι άλλοι απλά του δημιουργούσαν εμπόδια.
Όπως ορισμένοι βουλευτές ανέφεραν χαρακτηριστικά σε «πηγαδάκια», στο περιθώριο των υπόλοιπων ομιλιών στην κοινοβουλευτική ομάδα, ο Γιώργος Παπανδρέου δείχνει να μην έχει ή να μην θέλει να κατανοήσει πως οι δικές του πολιτικές οδήγησαν τη χώρα στο αδιέξοδο που βρίσκεται σήμερα και ότι η αποτυχημένη πολιτική Παπακωνσταντίνου οδηγούσε την ελληνική οικονομία συνεχώς εκτός στόχων.
Την ίδια ώρα το ΠΑΣΟΚ βουλιάζει στις δημοσκοπήσεις και η μεγάλη δημοκρατική παράταξη κινδυνεύει με αφαίμαξη από τις υπόλοιπες πολιτικές δυνάμεις, για πρώτη φορά τις τελευταίες πολλές δεκαετίες.
Αυτά σκέφτηκαν πολλοί βουλευτές και έδειξαν στις ομιλίες τους την πόρτα της εξόδου στον υπό παραίτηση πρόεδρο.
Για παράδειγμα η κυρία Βάσω Παπανδρέου και ο κ. Πέτρος Ευθυμίου έθεσαν το θέμα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο.
Από τη χθεσινή συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας ήταν και η όψιμη αντίδραση του πρώην πρωθυπουργού στις απαιτήσεις της Τρόικας.
Ως γνωστόν, οι δανειστές μας προτείνουν τη λύση των προνομιούχων μετοχών στη διαδικασία ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών.
Ο Γιώργος Παπανδρέου βρήκε ευκαιρία τώρα που δεν είναι πλέον πρωθυπουργός να απαιτήσει με δήθεν αποφασιστικότητα κοινές μετοχές.
Βουλευτές που κάποτε τον στήριζαν, μειδιούσαν με την απαίτησή του.
Έλεγαν πως κάθε φορά που αντιδρούσαν τους πίεζε να συμφωνήσουν σε μέτρα που δεν ήθελαν μέσω της Ρεγγίνας Βάρτζελη, του Χάρη Καστανίδη  ή άλλων φίλων του.
Τώρα που στήνεται εξεταστική για τα πεπραγμένα του και έχει απαξιωθεί πλήρως από τους Έλληνες, υποστήριζαν οι ίδιοι άνθρωποι, αποφάσισε να σηκώσει τη σημαία της αντίστασης και να καταγγείλει… κάποια συμφέροντα που με κάποιο τρόπο κάποιες στιγμές των καταδιώκουν!
πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.