Έπεσε ελικόπτερο στη Θήβα

Οι έως τώρα πληροφορίες μιλούν για ιδιωτικό ελικόπτερο με δύο επιβαίνοντες

Σύμφωνα με στο Star κεντρικής Ελλάδας το περιστατικό συνέβη χθες, νύχτα, λίγο πριν τις εννιά. Ο χειριστής του ελικοπτέρου χρειάστηκε να κάνει αναγκαστική προσγείωση λόγω βλάβης στον κινητήρα, όμως την ώρα που επιχείρησε να προσγειώσει το ελικόπτερο σε χωράφι κοντά στο 90ο χλμ της Αθηνών-Λαμίας λόγω των ισχυρών ανέμων και της καταιγίδας έχασε πλήρως τον έλεγχο και έκανε “βαριά προσγείωση”.
Από θαύμα τόσο ο χειριστής όσο και ένας ακόμη άνδρας που επέβαινε στο ελικόπτερο βγήκαν σώοι και κατάφεραν να διανύσουν τα 500 που τους χώριζαν από τον δρόμο για να ζητήσουν βοήθεια...
Το περίεργο πάντως είναι ότι για το περιστατικό δεν ενημερώθηκε η αστυνομία...

πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.