Ζευγάρι υπαλλήλων του ΟΕΚ απείλησε να πέσει στο κενό

πηγή newsbomb.gr
Λίγο μετά τις 11.20 το ζευγάρι ανέβηκε σε μπαλκόνι στον 2ο όροφο του κτιρίου και απειλούσε πως θα πέσει στο κενό.

Σύμφωνα με συναδέλφους τους, το ζευγάρι έχει δυο παιδιά ένα εκ των οποίων αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και για το λόγο αυτό ζήτησαν μετάθεση από την Πρέβεζα στην Αθήνα για να είναι κοντά σε γιατρούς.

Αμέσως αστυνομικοί έφτασαν στη περιοχή και ξεκίνησαν συζητήσεις με το ζευγάρι προκειμένου να τους πείσουν να μην προχωρήσουν στην πράξη τους. 

Παράλληλα διακόπηκε η κυκλοφορία στην οδό Σολωμού ενώ πυροσβέστες ενεργοποίησαν το στρώμα διάσωσης.

Ο πρόεδρος των εργαζομένων και άλλοι συνάδελφοι τους κατάφεραν στη συνέχεια να πείσουν τον άντρα να μπει στο εσωτερικό του κτιρίου ενώ γυναίκα παρέμεινε για αρκετή ώρα ακόμη στο μπαλκόνι. 

Το περιστατικό έληξε, ωστόσο, καθώς και οι δύο έχουν πλέον απομακρυνθεί από το μπαλκόνι.

Ο ΟΕΚ βρίσκεται υπό κατάληψη από τη Δευτέρα, μετά την ψήφιση του νέου Μνημονίου από τη Βουλή.

πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.