Σημαντικές απώλειες για ΠΑΣΟΚ και ΝΔ καταγράφει νέα έρευνα της VPRC


Απώλειες και για τη ΝΔ, η ΔΗΜΑΡ στο 16% και οι οικολόγοι στη Βουλή

Σημαντικές απώλειες για ΠΑΣΟΚ και ΝΔ καταγράφει έρευνα της VPRC, που δημοσιεύεται αύριο στο περιοδικό Επίκαιρα, σε αντίθεση με τα κόμματα της Αριστεράς που αυξάνουν τις δυνάμεις φθάνοντας αθροιστικά το 43,5%!


Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την πρώτη δημοσκόπηση μετά την ψηφοφορία της περασμένης Κυριακής και των εξελίξεων του ακολούθησαν το ΠΑΣΟΚ υποχωρεί στις εκλογικές προτιμήσεις κατά μία μονάδα, σε σχέση με την έρευνα του Ιανουαρίου καταγράφοντας ποσοστό 11% από 12%.

Σημαντικές απώλειες και για τη Νέα Δημοκρατία που έρχεται αντιμέτωπη με την επιλογή του Αντώνη Σαμαρά να υπερψηφίσει το νέο Μνημόνιο και να διαγράψει 21 βουλευτές, καταγράφοντας ποσοστό 27,5%, από 30,5% στη δημοσκόπηση του Ιανουαρίου.

Τα κόμματα της Αριστεράς καταγράφουν πολύ υψηλά ποσοστά με τη Δημοκρατική Αριστερά να φθάνει στο 16%, το ΚΚΕ στο 14% και το ΣΥΡΙΖΑ στο 13,5%. Το ποσοστό του ΛΑΟΣ εξαιτίας της παρελκυστικής πολιτικής του αρχηγού του πέφτει στο 4,5% με πτώτικες τάσεις που να απειλείται ακόμη και η κοινοβουλευτική εκπροσώπηση του κόμματος, σφυροκπημένο από την ακροδεξιά Χρυσή Αυγή στα δεξιά του, που καταγράφει πάλι υψηλό ποσοστό, 2,5%.

Οι Οικολόγοι-Πράσινοι συνεχίζουν να «μπαίνουν» στη Βουλή διατηρώντας ένα σταθερό ποσοστό γύρω στο 3,5%, ενώ το Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών του Γιάννη Δημαρά καταγράφει ποσοστό 2%, ενώ η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. επανεμφανίζεται με ποσοστό 1%.

Το «άλλο κόμμα» καταγράφει ποσοστό 2,5% και η αποχή, τα λευκά και τα άκυρα φθάνουν στο 31,8%.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.