Μέγα θέμα έχει δημιουργήσει στο ΚΚΕ η επιστολή του Αλέκου Χαλβατζή


Μέγα θέμα έχει δημιουργήσει στο ΚΚΕ η στάση του γιου του ιστορικού στελέχους και κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του κόμματος Σπύρου Χαλβατζή, Αλέκου.
Ο Αλέκος Χαλβατζής δημοσιοποίησε στο προσωπικό του ιστολόγιο την επιστολή 11.000 λέξεων που είχε στείλει το Μάιο του 2010 προς την Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ με τίτλο «Για την ανησυχητική κατάσταση και πορεία του Κόμματος, για την κυριολεκτικά τρομακτική προοπτική του, όπως προδιαγράφεται».

Σε αυτή κάνει λόγο για "σοβαρή εκτροπή και βαθιά κρίση του ΚΚΕ" και επιτίθεται ευθέως στην Αλέκα Παπαρήγα, καθώς, όπως υποστηρίζει, "τα τελευταία χρόνια με δόλια μέσα λαθρεπιβάτες στο ΚΚΕ έχουν μετατραπεί σε τιμονιέρηδες και κουμανταδόρους".
Το πρώην στέλεχος του ΚΚΕ εκτιμά πως τα δύο τελευταία χρόνια -της κρίσης- το ΚΚΕ κάθε άλλο παρά κατάφερε να σφραγίσει τις εξελίξεις με την παρουσία του και αυτό υποδηλώνει πλήρη αδυναμία ή και ανυπαρξία της πολιτικής πρωτοπορίας.
Ο Αλέκος Χαλβατζής αποχώρησε από το ΚΚΕ το Σεπτέμβριο του 2010 έχοντας μια πλούσια εμπειρία στις γραμμές του κόμματος. Διετέλεσε μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της ΚΝΕ από το 1997 έως το 2006, ενώ συμμετείχε στο Τμήμα Μαζικής Διαφώτισης της ΚΕ του ΚΚΕ μέχρι και τον Ιούνη του 2009.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.