Αυτοί είναι οι Βουλευτές που διεγράφησαν οριστικά από τη Νέα Δημοκρατία


Μία ημέρα μετά την διαγραφή τους από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, οι 21 «γαλάζιοι» βουλευτές που διαφοροποιήθηκαν κατά την ψηφοφορία-ορόσημο της Κυριακής για το νέο μνημόνιο, καθώς και ο κ. Πάνος Καμμένος που δεν ανήκε στην ΚΟ αλλά παρέμενε μέλος της ΝΔ, διαγράφτηκαν οριστικά από το κόμμα, με ομόφωνη απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας η οποία συνεδρίασε υπό τον Γιάννη Τραγάκη.

Οι βουλευτές που διαγράφτηκαν από το κόμμα είναι οι:

Ελενα Κουντουρά, Ελίζα Βόζεμπεργκ, Παναγιώτης Καμμένος, Δημήτριος Σταμάτης, Κωνσταντίνος Παπασιώζος, Γιώργος Βλάχος, Μιχαήλ Γιαννάκης, Μαργαρίτης Τζίμας, Τσαμπίκα Ιατρίδη, Αλέξανδρος Δερμεντζόπουλος, Κωνσταντίνος Μαρκόπουλος, Εμμανουήλ Κεφαλογιάννης, Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, Ζήσης Τζηκαλάγιας, Χρήστος Ζώης, Σπυρίδων Γαληνός, Παναγιώτης Μελάς, Γιώργος Καρασμάνης, Θεόφιλος Λεονταρίδης, Αναστάσιος Καριπίδης, Μαρία Κόλλια- Τσαρουχά και Γεώργιος Βαγιωνάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.