Αποκλεισμένο τo κτίριο της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας

Σε συμβολικό αποκλεισμό στο κτήριο της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας επί της οδού Πειραιώς έχει προχωρήσει από το πρωί η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την υπόθεση Energa και Hellas Power.
Μιλώντας στη ΝΕΤ, ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ, Ν. Φωτόπουλος, τόνισε ότι «η ηλεκτρική ενέργεια είναι σοβαρή υπόθεση για την αφήνουμε στα χέρια των ιδιωτών», ενώ καταλόγισε ευθύνες στη ΡΑΕ για την υπόθεση των δύο εταιρειών.
πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.