«θαλεῖν»: Ξεκινάει στη Νέα Ιωνία Αστικός Συνεταιρισμός Καταναλωτών.


  Εγκαίνια οργανώνουν την Τετάρτη 13 Ιουνίου στις 7:30 μ.μ. στο Νέο Ηράκλειο τα μέλη του πρώτου Αστικού Συνεταιρισμού «Θαλείν».

Στόχος του Συνεταιρισμού είναι η οργανωμένη αυτόπαράδοση κατευθείαν στα μέλη του από Έλληνες παραγώγους βιολογικών προϊόντων όπως, λάδι, μακαρόνια, μέλι, αλεύρι, ρύζι, όσπρια…κ.α. σε καθημερινή βάση και στη μισή τουλάχιστον τιμή από την «ελεύθερη αγορά».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι παρά το γεγονός η πλειοψηφία των πρώτων μελών του «Θαλείν» προέρχονται από το Ενιαίο ΠΑλλαϊκό Μέτωπο, η προσπάθεια δεν αποκλείει κανέναν και απευθύνεται σε ολόκληρη την κοινωνία των πολιτών, ενώ η διάδοση του και σε άλλες γειτονιές της Αττικής αναμένεται να είναι ραγδαία τους προσεχείς μήνες.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.