Απάτη στο Δήμο Αθηναίων για δήθεν χορηγίες καταστηματαρχών

Tα χρήματα που έδιναν καταστηματάρχες, για δήθεν χορηγίες προς τον Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας. Αυτό τουλάχιστον υποστήριξε στην απολογία της ενώπιον του ανακριτή, η 49χρονη αποσπασμένη στον Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α υπάλληλος της ΔΕΗ, που είχε συλληφθεί στις 4 Ιουλίου για απάτη και παράβαση καθήκοντος. 

Αστυνομικοί της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων πέρασαν χειροπέδες στη 49χρονη υπάλληλο μετά από καταγγελία ενός ιδιοκτήτη καφετέριας στο Γκάζι ότι εμφανίστηκε ως ιδιαιτέρα του δημάρχου και ζήτησε σαν χορηγία χρήματα για εκδήλωση πολεμικών τεχνών που θα διοργάνωνε ο Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α. Εκείνος συμφώνησε να καταβάλει 3.000 ευρώ και τις έδωσε το μισό του ποσού ως προκαταβολή χωρίς να πάρει απόδειξη. Ωστόσο, σύμφωνα πάντα με τον ίδιο στη συνέχεια πληροφορήθηκε ότι δεν υπήρχαν τέτοιου είδους προγραμματισμένες εκδηλώσεις και έτσι κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία, με αποτέλεσμα να προσημειωθούν τα υπόλοιπα 1.500 ευρώ και να συλληφθεί η 49χρονη όταν πήγε για να τα εισπράξει. Ήταν… απλή εισπράκτορας Η κατηγορούμενη στην απολογία της, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του directnews.gr, έδωσε… άρωμα μεγάλου σκανδάλου στην υπόθεση, αφού αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες και υποστήριξε ότι αυτή ήταν μία… απλή εισπράκτορας. Τα χρήματα που έπαιρνε κατά καιρούς από τους καταστηματάρχες για χορηγίες τα παρέδιδε σε στέλεχος του Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α και από εκεί και πέρα δεν είχε καμία ανάμειξη. Το Διοικητικό Συμβούλιο ήταν αυτό που ενέκρινε ή απέρριπτε τις χορηγίες και οι αποδείξεις πληρωμής κόβονταν όταν καταβαλλόταν ολόκληρο το ποσό και ποτέ στις προκαταβολές. Η 49χρονη τέλος ζήτησε από τις δικαστικές αρχές να ανοίξουν τόσο τους δικούς της τραπεζικούς λογαριασμούς όσο και της γυναίκας-στελέχους του Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α προκειμένου να διαπιστωθεί η αλήθεια των ισχυρισμών της. Μετά την απολογία της η αποσπασμένη υπάλληλος της ΔΕΗ αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους. (τα πλήρη στοιχεία της βρίσκονται στη διάθεση του directnews.gr)
πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.