Αποκαλύπτεται το μεγάλο φαγοπότι στην Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών!


Στο φως έρχονται η μία μετά την άλλη οι υποθέσεις που δείχνουν το μεγάλο φαγοπότι που γινόταν επί χρόνια στην Ενωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Πάτρας.
Στις 11.00 σήμερα το πρωί ο πρόεδρος της Ενωσης κ. Παρασκευόπουλος θα μεταβεί στον Εισαγγελέα, όπου θα καταθέσει μήνυση κατά συγκεκριμένου υπαλλήλου της ΕΑΣ για υπεξαίρεση.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε μιλώντας στο patrastimes.gr ο κ. Παρασκευόπουλος, από τις 1.100 καρτέλες πελατών της Ενωσης στην Αθήνα, και ενώ έχουν ελεγχθεί μέχρι τώρα μόλις 10, το ποσό που φαίνεται να έχει υπεξαιρεθεί φτάνει τις 55.262 ευρώ!
Αποφασισμένος φέρεται να είναι ο πρόεδρος της ΕΑΣ να έρθουν όλα στα φως και από εδώ και πέρα να υπάρχει πλήρης διαφάνεια στα οικονομικά της Ενωσης, γι’ αυτό και από την επόμενη εβδομάδα όλοι οι αγρότες της περιοχές να μπορούν να ενημερώνονται για όλες τις αποφάσεις και τα νέα από το νέο site της Ενωσης στο ίντερνετ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.