Σοβαρές ευθύνες στους Ευριπίδη Στυλιανίδη και Αλέξανδρο Κοντό επιρρίπτει η κοινωνία της Ξάνθης

Δεν είναι δυνατόν εδώ και δέκα μέρες να σχεδιάζουν εκεί στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη να μετατρέψουν τις Αστυνομικές Σχολές ξάνθης, κομοτηνής καθώς και διδυμοτείχου σε κέντρα κράτησης φιλοξενίας λαθρομεταναστών, και μάλιστα με τις ευλογίες του ίδιου του πρωθυπουργού, και να μην γνωρίζουν τίποτα οι παλιές καραβάνες, νυν Βουλευτές, νυν Υπουργός και πρώην Υπουργός, κ.κ. Ευριπίδης Στυλιανίδης και Αλέξανδρος Κοντός.
Ειδικά ο Βουλευτής Ροδόπης και Υπουργός εσωτερικών, Ευριπίδης Στυλιανίδης, δεν πιστεύω πως ήταν ανημέρωτος, απλά φοβήκε την λαϊκή κατακραυγή και κράτησε ουδέτερη στάση και φυσικά το στοματάκι του κλειστό.
Αλήθεια, από ποιον να πάει να ζητήσει ευθύνες ο πολίτης -για παράδειγμα της Ξάνθης- που η Ξάνθη ήδη έχει μετατραπεί σε "σκουπιδαριό" λαθρομεταναστών ;
Μήπως από το Δημητράκη το Σαλτούρο, που εκλέγεται για πρώτη φορά βουλευτής ξάνθης με το ΠΑΣΟΚ ;
Ή από τον Χουσείν Ζεϊμπέκ, βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ που επίσης πρώτη φορά εκλέγεται βουλευτής ξάνθης ;
Θα έπρεπε Στυλιανίδης και Κοντός να δείξουν τη δέουσα υπευθυνότητα, ειδικά όταν αφορά τέτοια θέματα, στο οποίο τον πρώτο και τελευταίο λόγο τον έχουν οι τοπικές κοινωνίες και κανένα κράτος των Αθηνών.
Πριν από δέκα χρόνια, η Κυβέρνηση Σημίτη μας "κουβάλησε" στη ΘΡΑΚΗ μας με το έτσι θέλω χιλιάδες -δήθεν- ελληνοπόντιους από την πρώην Ε.Σ.Σ.Δ., και σήμερα η εγκληματικότητα στην περιοχή είναι στα ύψη.
Βλέπετε η τότε Κυβέρνηση κατάφερε το Γεωργιανό και τον έκανε Έλληνα!
Σήμερα, μετατρέπουν τις Αστυνομικές Σχολές της ΘΡΑΚΗΣ μας σε ΚΕΝΤΡΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, όχι για να "καθαρίσουν" την πρωτεύουσα όπως θέλουν να μας πείσουν όλα τα Μ.Μ.Ε. και περισσότερο η Κυβέρνηση Σαμαρά, αλλά για να είναι έτοιμοι μια και στο "δρόμο" της μετανάστευσης βρίσκονται ήδη 100.000 Σύριοι πρόσφυγες που με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα καταφέρουν να περάσουν τα σύνορα του Έβρου και να μας ζητήσουν και πολιτικό άσυλο!

πηγή http://xanthi-blogs.blogspot.gr/2012/08/blog-post_8147.html?spref=fb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.