Ηλίας Κασιδιάρης από τις 12 Ιουλίου "επιθυμώ την άρση της βουλευτικής μου ασυλίας"


Από τις 12 Ιουλίου ο Ηλίας Κασιδιάρης έχει καταθέσει αίτημα για άρση της βουλευτικής του ασυλίας προς τον πρόεδρο της βουλής, ενώ εν συνεχεία κατέθεσε ανάλογο αίτημα και προς την Εισαγγελία.

Όπως επί λέξει αναφέρεται στο σχετικό έγγραφο: 
"Εν όψει της επερχόμενης δίκης μου ενώπιον του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων που εκδικάζεται στις 3 Σεπτεμβρίου επιθυμώ, όπως άλλωστε έχω και δημοσίως δηλώσει, την άρση της βουλευτικής μου ασυλίας, καθ΄ ότι δεν προτίθεμαι να κάνω χρήση του δικαιώματος που μου παρέχει ο Νόμος."

Εντύπωση προκαλεί ότι στο πινάκιο δεν υπάρχει κανένα άλλο ελληνικό όνομα!

 
Η Χρυσή Αυγή ανέφερε στο προεκλογικό της πρόγραμμα ότι θα αγωνιστεί για την κατάργηση των βουλευτικών προνομίων, βασικότερο εκ των οποίων είναι η βουλευτική ασυλία. Εφαρμόζουμε στην πράξη τις εξαγγελίες μας και αυτό πονάει τα άθλια φερέφωνα του πολιτικού μας συστήματος.

Το γραφείου τύπου της Χρυσής Αυγής στο δελτίου τύπου αναφέρει επισυνάπτοντας και φωτογραφία…
«Στη συγκεκριμένη περίπτωση μάλιστα, όπου έχει στηθεί μία θλιβερή σκευωρία από στελέχη του Σύριζα, ανυπομονούμε να φτάσει η ώρα της δίκης για να λάμψει η αλήθεια. Κανένα από τα ελεγχόμενα ΜΜΕ δεν ανέφερε άλλωστε ότι η περιβόητη "ληστεία" αφορά μία... αστυνομική ταυτότητα, ούτε ότι εκτός από τον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής, κατηγορούμενοι είναι και οι ψευδομάρτυρες Συριζαίοι.»
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.