Ένα σουβλατζίδικο και μία καφετέρια... οι φοροφυγάδες αυτής της εβδομάδας


Εννέα αποδείξεις που δεν κόπηκαν είναι ο απολογισμός των ελέγχων της Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο κέντρο της Αθήνας, την περασμένη εβδομάδα.

Ειδικότερα, όπως ανακοινώθηκε, κλιμάκια της υπηρεσίας πραγματοποίησαν ελέγχους σε 10 καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, διαπιστώνοντας δύο περιπτώσεις φορολογικών παραβάσεων.
Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια των ελέγχων διαπιστώθηκαν:
Σε οβελιστήριο, μη έκδοση δύο (2) αποδείξεων
Σε αναψυκτήριο μη έκδοση επτά (7) αποδείξεων και μη επίδειξη των φορολογικών βιβλίων.
Στη δεύτερη περίπτωση σχηματίστηκε δικογραφία πλημμεληματικού χαρακτήρα, η οποία θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, μετά το πέρας της έρευνας, ενώ παράλληλα θα ενημερωθεί και η αρμόδια Δ.Ο.Υ. για την επιβολή των αντίστοιχων διοικητικών κυρώσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.