Η εξαθλίωση του Ελληνικού λαού δεν θα έχει τέλος

Κάποιοι θέλουν να μας κοροϊδευόσουν για την εξόφληση των υποχρεώσεων του Ελληνικού κράτους προς τους πολίτες του . 
Οι ληξιπρόθεσμες υποχρεώσεις της Γενικής Κυβέρνησης.
Τον Δεκέμβριο του 2010 ανέρχονταν στα 5,3 δις ευρώ. 
Τον Δεκέμβριο του 2011 στα 6,7 δις ευρώ. 
Τον Αύγουστο του 2012 έφτασαν τα 7,9 δις ευρώ.
Στο τέλος του 2012 θα υπερβούν τα 8,5 δις ευρώ
Ενώ για τον Δεκέμβριο του 2013 προβλέπουν στο προϋπολογισμό τις ληξιπρόθεσμες οφειλές πάνω από τα 10 δις ευρώ. 
Αν συνυπολογίσουμε ότι από το 2010 έως σήμερα η μείωση του δημοσιονομικού ελλείμματος οφείλεται τουλάχιστον κατά  48% στο γεγονός ότι το Ελληνικό δημόσιο έχει προχωρήσει σε ευρείας κλίμακας παύση πληρωμών προς το εσωτερικό,τότε με ασφάλεια μπορούμε να προβλέψουμε ότι αν τελικά "πληρώσει" η Κυβέρνηση  που apo χθες θριαμβολογώντας ανακοίνωσε, είναι απολύτως βέβαιο ότι θα λάβουν επιπλέον μέτρα σε βάρος του λαού αντίστοιχης αξίας...
Απάντηση σε όλους αυτούς που μας έλεγαν ότι τα μέτρα που έχουν ανακοινωθεί θα είναι τα τελευταία...   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.