Φωτόπουλος:Όπου κόβει ο εργολάβος το ρεύμα, εμείς θα το επανασυνδέουμε»


«Κάθε μήνα κόβεται το ρεύμα σε 1000-1200 νοικοκυριά» δήλωσε στον Α989 ο Νίκος Φωτόπουλος, τονίζοντας ότι «από την αρχή του χρόνου έχει διακοπεί η ηλεκτροδότηση σε 263.663 νοικοκυριά, τα οποία δεν είχαν να πληρώσουν. 
Από αυτά, τα 80 χιλιάδες δεν έκαναν επανασύνδεση»,
πρόσθεσε ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ - ΔΕΗ, ο οποίος εξέφρασε την αντίθεσή του στις υπέρογκες, όπως είπε, αυξήσεις που έρχονται στα τιμολόγια από την αρχή του έτους. Επανέλαβε, επίσης, την απόφαση της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ: «όχι μόνο δεν θα κόβουμε το ρεύμα αλλά όπου το κόβει ο εργολάβος θα το επανασυνδέουμε»

Ο κος Φωτόπουλος κατήγγειλε ότι «κάθε μέρα διάφοροι επιτήδειοι με την ανοχή της κυβέρνησης, κλέβουν από τη ΔΕΗ εκατομμύρια ευρώ» και πρόσθεσε ότι  «ο εισαγγελέας οφείλει να δει τί γίνεται στη ΔΕΗ»
«Η Energa κι η Hellas Power, χωρίς ίχνους ανταγωνισμού, "άρπαξαν" χιλιάδες πελάτες από τη ΔΕΗ».
Aκούστε ΕΔΩ το ηχητικό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.