Τρόφιμα συγκέντρωσε και ο Σύλλογος γονέων του 1ου Λυκείου Παλλήνης


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ  1ου ΛΥΚΕΙΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ
(Μέλος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Δημοσίων Σχολείων του Δήμου Παλλήνης)

Ο σύλλογός μας  βρίσκετε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει στους γονείς των μαθητών του 1ου Λυκείου Παλλήνης, ότι η συγκέντρωση των τροφίμων  που έγινε στις 7 και 10 Δεκεμβρίου 2012, στο χώρο του Σχολείου, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Ομοίως ευχαριστούμε όλους τους γονείς που πρόσφεραν τρόφιμα για την ανακούφιση των απόρων της περιοχής μας και τους μεταφέρουμε τις ευχαριστίες  και τις ευχές  του Πρωτοπρεσβύτερου (Ανδρέα Κωστόπουλο)  του Ιερού Ναού - Αγ. Τρύφωνα- Παλλήνης,  με την φροντίδα του οποίου θα μοιραστούν τα τρόφιμα σε άπορες οικογένειες της ενορίας:Εύχομαι σ’ όλους, καλές γιορτές και ευτυχισμένος ο καινούργιος χρόνος και ειδικά στον Λυκειάρχη μας, ο θεός να του δίνει δύναμη και υπομονή να αντιμετωπίζει τα προβλήματα που του δημιουργούν αστάθμητοι παράγοντες στην εκτέλεση των καθηκόντων του.

Για  το  Δ.Σ

         Η  ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                              Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Ζωή Σχορετσανίτη-Τσαγκάνη                        Ευαγγελία Μάνεση-Κοντου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.