Χριστουγεννιάτικο Bazaar για τα αδέσποτα στο Γέρακα


Τέσσερις ομάδες μαζί, τα Φαντάσματα του Ασπρόπυργου, τα Αδεσποτάκια Γέρακα, τα Δηλεσιώτικα Αδεσποτάκια και τα Αδέσποτα Κερατέας, οργανώνουν μπαζάρ στο Moments Music Cafe Bar, Θεσσαλονίκης 5, Κεντρική Πλατεία Γέρακα.
Το ραντεβού έχει κλείσει για αυτό το Σαββατοκύριακο 15 & 16 Δεκεμβρίου. Και επειδή είναι για καλό σκοπό αξίζει να πιούμε τον καφέ μας (και όχι μόνο) στον Γέρακα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.