Θεσσαλονίκη :Θάνατος 41χρονης Δασκάλας μέσα στο σχολείο

Από ύψος 10 μέτρων έπεσε η δασκάλα του 21ου Δημοτικού Σχολείου της Τούμπας, στη Θεσσαλονίκη, που βρήκε ακαριαίο θάνατο, σήμερα το πρωί, κατά το χριστουγεννιάτικο στολισμό του σχολείου.
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες από την Αστυνομία, η δασκάλα, 41 ετών, ανέβηκε στην ταράτσα του σχολείου προκειμένου να στολίσει την πρόσοψη του κτιρίου. 

Πάτησε σε κεραμοσκεπή που στηριζόταν, ωστόσο, σε ψευδοροφή, με αποτέλεσμα να ανοίξει τρύπα και να βρεθεί στο κενό, πέφτοντας στο κλιμακοστάσιο.

Αρχικά είχε διαρρεύσει ότι η άτυχη δασκάλα έχασε τη ζωή της στη διάρκεια του στολισμού σχολικής αίθουσας.
            
Eν τω μεταξύ, πριν από λίγα λεπτά έφτασε η νεκροφόρα στο 21ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης για να παραλάβει τη σορό της άτυχης δασκάλας. Όσοι μαθητές έχουν παραμείνει στο σχολείο κρατούνται μέσα στις αίθουσες. Οι γονείς αρκετών παιδιών ήρθαν στο σχολείο και τα παρέλαβαν. «Είναι τραγικό να μπαίνει νεκροφόρα σε σχολείο», σχολίασε, σύμφωνα με το thestival.gr, ένας από τους γονείς που βρίσκονται στο σημείο.

πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.