Κρυφή επίσκεψη Φούχτελ στην Κερατέα


Aπίστευτο και όμως αληθινό. Ο εντεταλμένος της Μέρκελ στην Ελλάδα μπήκε στον κόπο και έφτασε μέχρι την Κερατέα, προσκεκλημένος στο ΒΙΟΠΑ. 
Ο κύριος Φούχτελ ήλθε κρυφά στην Κερατέα και επισκέφθηκε βιοτεχνία στο ΒΙΟΠΑ. Ηταν εξαιρετικά ενημερωμένος και όση ώρα κράτησε η επίσκεψή του σύμφωνα με μη επιβεβαιωμένες πληροφορίες "κοίταζε" το Οβριόκαστρο.

Είναι εντυπωσιακό βεβαίως ότι η επίσκεψή του τηρήθηκε κρυφή χωρίς να γίνει γνωστή στην κοινωνία της Κερατέας. Είναι βέβαιο ότι αν είχε γνωστοποιηθεί θα ξυπνούσαν οι μνήμες του αγώνα της Κερατέας και θα υπήρχαν ανεξέλεγκτα γεγονότα στην "υποδοχή" του.
Δεν είναι τυχαίο ότι στην Κερατέα που έκλεισε δύο χρόνια από την επέμβαση των ΜΑΤ και των εργολάβων, στην εποχή του μνημονίου, δύο πρόσωπα «σύμβολα» της σημερινής αθλιότητας που ζει η χώρα μας την επισκέφθηκαν κρυφά από τους κατοίκους, ο Φούχτελ και ο Παπακωνσταντίνου.
Θυμίζουμε ότι ο κ. Παπακωνσταντίνου ως υποψήφιος βουλευτής στην Αττική, ήλθε προσκεκλημένος σε σπίτι γνωστού παράγοντα στο Πόρτο Εννιά, σε συγκέντρωση ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ παρόντος αντιδημάρχου από την Κερατέα. Μάλιστα επισκέφθηκε το λιμάνι του Λαυρίου και το δημαρχείο της Λαυρεωτικής συνοδεία παραγόντων της δημοτικής αρχής. Αν τολμούσαν ας επισκέπτονταν την Κερατέα και το Λαυριο φανερά και χωρίς προστασία ο Φούχτελ και ο Παπακωνσταντίνου.
Σε ότι αφορά τον Φούχτελ η επίσημη δικαιολογία είναι ότι επισκέφθηκε βιοτεχνία που εξάγει στην Γερμανία. Όποιος θέλει το πιστεύει. Για μας τέτοια επίσκεψη σίγουρα συνδέεται με τα έργα διαχείρισης απορριμμάτων στην πόλη μας. Και ας λένε το αντίθετο. Είναι γνωστό ότι η Μέρκελ στην πρόσφατη επίσκεψή της στην Ελλάδα, έθεσε σαν κύριο θέμα στον Σαμαρά τα έργα για τα σκουπίδια.
http://www.forkeratea.com/2012/12/o.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.