USA:Θαυμασμό, προκαλεί η αυτοθυσία των τριών δασκάλων του Δημοτικού


Ανατριχίλα αλλά και θαυμασμό, προκαλεί η αυτοθυσία τριών δασκάλων του Δημοτικού σχολείου Sandy Hook του Κονέκτικατ, που χωρίς να το σκεφτούν δεύτερη φορά, μπήκαν μπροστά στα πυρά του 20χρονου Adam Lanza πέφτοντας νεκρές από τη μανία του ψυχικά διαταραγμένου δολοφόνου.

Ποιες είναι οι ηρωίδες δασκάλες που δεν δίστασαν στιγμή να προστατέψουν τους μαθητές τους;
H Victoria Soto, δασκάλα της πρώτης Δημοτικού, που λειτούργησε ως ασπίδα για τους μαθητές της.
Η διευθύντρια Dawn Hochspring ήταν επίσης ένα από τα θύματα του 20χρονου σφαγέα, τρέχοντας στο διάδρομο με το που άκουσε τους πυροβολισμούς, ώστε να αντιμετωπίσει τον κίνδυνο.
Το ίδιο και η ψυχολόγος March Sherlach που σε αντίθεση με άλλες δασκάλες, ούτε κλειδώθηκε στην τάξη, ούτε έπεσε κάτω από τα τραπέζια.
Και οι τρεις τους, βρήκαν τραγικό θάνατο από τα πυρά του δράστη, μιας και δεν είχαν ιδέα για το τι αντιμετώπιζαν.
Μέλημα τους ήταν οι μαθητές και πως θα τους προστατέψουν.
πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.