Δεν άφησαν τον Παπούλια να παραβρεθεί σε εκδήλωση του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

20 φοιτητές κατάφεραν να διώξουν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια, από εκδήλωση στο Πανεπιστήμιο των Ιωαννίνων.
Η ομάδα των φοιτητών εισέβαλε στην αίθουσα με πανό και φωνάζοντας συνθήματα, αναγκάζοντας τον πρώτο πολίτη της χώρας να μην παραβρεθεί στην εκδήλωση για λόγους ασφαλείας.

Μάλιστα, η συγκεκριμένη αίθουσα του Πανεπιστημίου φέρει το όνομά του.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Δημοκρατία», 20 φοιτητές που κρατούσαν πανό με σύνθημα «Έξω οι ασφαλίτες από το άσυλο», φώναζαν υβριστικά συνθήματα εναντίον πολιτικών αλλά και του υπουργού Παιδείας.

πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.