ΔΗΜΑΡ- Κυρίτσης: Απαντά και Δημοκρατικά και Αριστερά σε εργαζόμενους της ΔΕΚΑ Τρικάλων

Με… ανοιχτό το στόμα άφησε ο βουλευτής Τρικάλων της ΔΗΜΑΡ, Γιώργος Κυρίτσης, τους εργαζόμενους στην περιφέρειά του την περασμένη Παρασκευή, όταν παρέστη σε σύσκεψη της ΔΕΚΑ Τρικάλων σχετικά με τις κοινωνικές δομές.

Ερωτηθείς –εκτός διαδικασίας- από συμπολίτη του τι θα γίνει με τις συγκεκριμένες δομές και αν η κυβέρνηση σκοπεύει να τις ιδιωτικοποιήσει, ο Κυρίτσης εκνευρίστηκε και είπε στους εργαζόμενους ότι… «θα πάρουν τα τέτοια του»
Τα πνεύματα στη συνέλευση είχαν ήδη οξυνθεί και η ερώτηση που δέχθηκε ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ ήταν η… σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Αφού, λοιπόν, άρχισε να φωνάζει προς τον ερωτώντα και τους άλλους συγκεντρωμένους ότι «δεν πρόκειται να απαντήσει σε αυτή την ερώτηση», στη συνέχεια είπε: «Άμα θες, να σου πω ότι τριπλασιάζουμε τους μισθούς και δεκαπλασιάζουμε ανθρώπους. Και τελείωσε και θα πάρετε τα τέτοια μου!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.