Στην ασφάλεια βουλευτή της Χ.Α φέρεται ότι ήταν δύο συλληφθέντες

Μέλη της προσωπικής ασφάλειας βουλευτή της Χρυσής Αυγής φέρεται, σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, ότι ήταν οι δύο άντρες που συνελήφθησαν στις 5 Φεβρουαρίου στο Χαϊδάρι.


Στην κατοχή τους οι συλληφθέντες είχαν όπλα, σουγιάδες και γκλομπ και ερευνάται η συμμετοχή τους σε κακουργηματικές πράξεις. Το όχημα στο οποίο επέβαιναν, δεν έφερε πινακίδες κυκλοφορίας.

Οι συλληφθέντες ονομάζονται Παναγιώτης Δράκος, 27 ετών και ο Γρηγόριος - Λουκάς Χαϊδάς, 19 ετών, και η δημοσιοποίηση των στοιχείων τους και φωτογραφιών τους έγινε από την ΕΛΑΣ, μετά από εισαγγελική εντολή.
Εν τω μεταξύ, ερώτηση στην Ευρωβουλή για την άνοδο του νεοναζισμού και του ρατσισμού στην Ευρώπη και ειδικότερα στην Ελλάδα και την εκπροσώπηση της Χρυσής Αυγής στο κοινοβούλιο κατέθεσαν 22 ευρωβουλευτές, μεταξύ αυτών και 6 Έλληνες από τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και τους Οικολόγους Πράσινους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.