Κινητοποιήσεις ενάντια στο κλείσιμο του ΑΤΕΙ Αιγίου

Η Συντονιστική Επιτροπή Φορέων και Συλλόγων της Αιγιάλειας συγκαλεί έκτακτη σύσκεψη τη Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου στις 6μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του παραρτήματος του Επιμελητηρίου Αχαΐας στο Αίγιο, Ελίκης 24-πλησίον ΔΟΥ.
Θέμα της σύσκεψης είναι η συζήτηση προτάσεων και η απόφαση διαφόρων μορφών κινητοποιήσεων ενάντια στο ενδεχόμενο κλείσιμο των δύο σχολών ΑΤΕΙ Αιγίου.

Στη σύσκεψη έχουν κληθεί να συμμετάσχουν όλοι οι φορείς και τα σωματεία με τα Διοικητικά τους Συμβούλια.

Πηγή: aigialeianews
Επιμέλεια: Xρήστος Μαζάνης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.