Παλλήνη: Έφτασε η καταιγίδα και στην ΑΝ. Αττική


Σφοδρή βροχόπτωση πλήττει από τα ξημερώματα το Λεκανοπέδιο. 
Διακοπές ρεύματος, κλειστοί δρόμοι κυρίως στα δυτικά και νότια προάστια. Περισσότερες από 350 κλήσεις για απάντληση υδάτων και ακινητοποιημένα οχήματα δέχθηκε η Πυροσβεστική μέχρι τις 7.30. Ενώ πριν 15 λεπτά τα έντονα φερόμενα έφτασαν και στην Παλλήνη. Η βελτίωση του καιρού αναμένεται από το μεσημέρι.

Σοβαρά προβλήματα έχει προκαλέσει η πολύ έντονη βροχόπτωση που πλήττει από νωρίς το πρωί την Αττική. Έως τις 7.30 η Πυροσβεστική είχε δεχθεί ήδη 350 κλήσεις για απάντληση υδάτων από σπίτια κυρίως στο Χαϊδάρι και το Αιγάλεω και για συνδρομή σε οχήματα που είναι ακινητοποιημένα. Σύμφωνα με την Τροχαία προβλήματα παρατηρούνται σε όλο το οδικό δίκτυο καθώς οι δρόμοι έχουν πλημμυρίσει.
Κλειστή είναι η Λεωφόρος Δημοκρατίας στο Κερατσίνι και η Πειραιώς από Χαμοστέρνας έως Πέτρου Ράλλη. Δεκάδες αυτοκίνητα έχουν εγκλωβιστεί έξω από το Αττικό Νοσοκομείο. Πλημμυρισμένοι οι δρόμοι του Αιγάλεω, του Κορυδαλλού και του Πειραιά.
Ουρά χιλιομέτρων σχηματίζουν τα οχήματα στη Λεωφόρο Αθηνών προς Δαφνί, από το Παλατάκι Χαϊδαρίου καθώς η κίνηση διεξάγεται μόνο από μία λωρίδα.Πλημμυρισμένο το Δέλτα Φαλήρου από την Ποσειδώνος προς Συγγρού καθώς επίσης η λεωφόρος Βουλιαγμένης στο ύψος της Ηλιούπολης.
Εξαιτίας της βροχόπτωσης έχουν πλημμυρίσει υποσταθμοί της ΔΕΗ με αποτέλεσμα να σημειώνονται διακοπές στην ηλεκτροδότηση και να μην λειτουργούν φωτεινοί σηματοδότες σε αρκετές περιοχές. 
Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών δεν θα εκτελεστούν τα δύο πρώτα δρομολόγια με δελφίνια από τον Πειραιά προς τον Αργοσαρωνικό, αλλά και το πρώτο δρομολόγιο από Ραφήνα για Μαρμάρι.
Τα έντονα καιρικά φαινόμενα θα εξασθενήσουν σταδιακά και από το μεσημέρι οπότε και αναμένεται βελτίωση του καιρού σύμφωνα με την ΕΜΥ. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιο-ανατολικοί 4 με 6 μποφόρ στα ανατολικά και νότια 6 με 7 μποφόρ.
πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.