Παλλήνη:Μεγάλες οι καταστροφές από τη βροχή σε Δημοτικό και Νηπιαγωγείο (12 foto)

Μάχη με το χρόνο θα δώσουν τα συνεργεία του Δήμου Παλλήνης οι Εκπαιδευτικοί και οι γονείς του 7ου ΔΗΜ. & ΝΗΠ. ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ  που βρέθηκε στο μάτι του κύκλωνα από την σημερινή καταιγίδα. 
Δείτε τις φωτογραφίες και θα καταλάβετε το μέγεθος της καταστροφής...Εμείς παραθέτουμε ολόκληρη την επιστολή του Συλλόγου Γονέων και καλούμε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων.    











    

Αγαπητοί γονείς, 
Όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες (http://www.facebook.com/photo.php?fbid=417023971717443&set=pb.374050849348089.-2207520000.1361552706&type=3&theater ) το σχολείο μας υπέστη σημαντική καταστροφή λόγο πλημμύρας. 
Αύριο Σάββατο 23-2-2013 από τις 8:30 το πρωί, συνεργεία του Δήμου Παλλήνης μαζί με jcb μηχανήματα θα βρίσκονται στο σχολείο μας, προς αποκατάσταση των ζημιών. 
Παρακαλούνται θερμά όσοι εθελοντές είναι διαθέσιμοι να δώσουν αύριο το παρόν, για να βοηθήσουμε όλοι μαζί να καθαριστούν όλες οι τάξεις του σχολείου μας από την λάσπη και τα νερά. 
Όσοι έρθουν να φέρουν δικά τους είδη καθαρισμού ( σκούπες – σφουγγαρίστρες – γαλότσες – λάστιχα σωλήνας για νερό – κ.α )
Σκοπός μας είναι να λειτουργήσει ξανά το σχολείο το συντομότερο δυνατόν.
Το Δημοτικό Σχολείο δεν θα λειτουργήσει την Δευτέρα και την Τρίτη στην καλύτερη περίπτωση, προς αποκατάσταση των συνθηκών ασφαλείας για τους μαθητές.
Το Νηπιαγωγείο κατά πάσα πιθανότητα δεν θα λειτουργήσει όλη την επόμενη εβδομάδα, γιατί οι καταστροφές είναι μεγαλύτερες.
Θα λαμβάνετε καθημερινή ενημέρωση για τις εξελίξεις και το πρόγραμμα του σχολείου.

Με εκτίμηση 
Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ
7ου ΔΗΜ. & ΝΗΠ. ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.