Λαμπαδηδρομία για το σχέδιο Αθηνά …Ναύπακτος – Αθήνα

Λαμπαδηδρομία για το σχέδιο Αθηνά ...Ναύπακτος - Αθήνα διοργανώνεται στην Αιτωλοακαρνανία από σπουδαστές φορείς και πολίτες. Στην ανακοίνωση αναφέρεται: "Είμαστε πολύ λίγες εβδομάδες πριν την οριστικοποίηση του σχεδίου Αθηνά και οι κινητοποιήσεις μας πρέπει να κλιμακωθούν.
Για την Τετάρτη 27-02-2013 διοργανώνεται Λαμπαδηδρομία με διαδρομή Ναύπακτο-Αθήνα για την επίδοση ψηφίσματος στον υπουργό παιδείας. Για την πορεία της λαμπαδηδρομίας προσφέρθηκε ο μαραθωνοδρόμος κ. Καραχάλιος Δημήτρης, ο οποίος θα τρέξει και θα καλύψει την απόσταση σε περίπου 36 ώρες. Ναι, ένας συμπολίτης μας προσφέρθηκε να πάει με τα πόδια από τη Ναύπακτο στην Αθήνα προκειμένου να προωθήσει με τον μοναδικό αυτό τρόπο τον κοινό στόχο όλων μας, την παραμονή του ΤΕΙ στη Ναύπακτο.Την Τετάρτη 27-02-2013 και ώρα 19:00 μαζευόμαστε στην πλατεία στο λιμάνι, για να ξεπροβοδίσουμε τον Δημήτρη με την συνοδεία μας έως την γέφυρα (με τα πόδια, ποδήλατα, μηχανάκια, αυτοκίνητα)."
πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.