Ο Άρης Βίτσιος προκαλεί δημόσια κουβέντα για το νερό και θα την έχει

Το παρακάτω σχόλιο το βρήκαμε στο F/B και το δημοσιεύουμε χωρίς καμία παρέμβαση.  

Διαβάζοντας «σχόλια» του Ρ……..(δεν γράφω ολόκληρο το όνομα), του απαντάω ότι είναι καταγεγραμμένη όλη η συζήτηση για το νερό!!! 
Του λέμε ότι ζητήσαμε ειδική συνεδρίαση για το θέμα για να γίνει συζήτηση ουσίας και όχι ψηφίσματα του …. ,που απλά παραμένουν ψηφίσματα!! 
Ζητήσαμε Αποφάσεις και Δράσεις και όχι θεατρινισμούς!!!
Δυστυχώς δεν εισακουστήκαμε. 

Από την συζήτηση προέκυψε ότι ο Κος δήμαρχος θέλει το νερό να το παραδώσει στην ΕΥΔΑΠ όπως μας είπε, γιατί «μπαίνει μέσα» ο Δήμος!!!!!!!!!!!!!!!!!
Κοινωνικό αγαθό το νερό από την μία, αλλά από την άλλη να το δώσει, να το ξεφορτωθεί!!!
Εισπράττει ΠΑΡΑΝΟΜΑ από τους Δημότες τέλος κατασκευής των αγωγών αποχέτευσης, αν και αλλά προβλέπονται από την νομοθεσία!!!!! (ΓΙΑΤΙ;;;;;)
Εκδίδει λογαριασμούς νερού, μέχρι και ένα (1) χρόνο καθυστέρηση!!!!!!!!!!!!!!!!! (ΓΙΑΤΙ;;;;;)
Κάθε τρεις και λίγο φέρνει στο δημοτικό συμβούλιο διαγραφές χρεών από τους λογαριασμούς του νερού και μάλλον ήρθε η ώρα να το δούμε το θέμα καλύτερα, γιατί μάλλον μας παραπλανά !!!!!!!!!!!!!!!!
Ήταν σίγουρο ότι οι επιστρατευμένοι ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΚΟΙ και τα ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ θα γράφανε τα δικά τους !!!!!!!!!!!
Ήρθε η ώρα να δούμε το συγκεκριμένο θέμα με περισσότερη προσοχή γιατί αρκετά τα γραφόμενά σας κύριοι!!!!!!!!!!!
Και ένα τελευταίο: ΠΡΟΚΑΛΩ, ναι ΠΡΟΚΑΛΩ, όποιον/ους θέλει/ουν, για τα παραπάνω να έχουμε μια δημόσια κουβέντα με τα αντίστοιχα στοιχεία και να την κάνουμε όποτε και όπου θελήσουν.
Θα τους πρότεινα και θα τους προέτρεπα σε μια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου μας, καλώντας τους συμπολίτες μας να ακούσουν και να καταλάβουν!!!!!!!!!!
Μέχρι να γίνει αυτό όμως Κε Δήμαρχε, μάζεψε τα παπαγαλάκια σου και τους γκεμπελίσκους, ή καλύτερα «ας το ράψουν», που λέει και ο λαός μας.
*οι απόψεις μου δεσμεύουν και την δημοτική μου παράταξη!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.