Ηλεκτρονική ψηφοφορία για το Κέντρο Υγείας Σπάτων

Συμπολίτη/τισσα η ανεργία και στην πόλη μας αυξάνεται. Συντάξεις & μισθοί μειώνονται. Πληρώνουμε ΠΑΡΑΝΟΜΑ το πολυτιμότερο αγαθό την ΥΓΕΙΑ, σε μορφή εξέταστρου, ή με αυξανόμενη συμμετοχή των ασφαλισμένων στα φάρμακα & πληρωμή για κάθε νοσηλεία. 


Από τον Ιούνιο, 2012 το Κέντρο Υγείας, μετά από απόφαση της Διοίκησης του Σισμανόγλειου, κλείνει κάθε Τετάρτη μετά τις 3.00 μ. μ. & κάθε Κυριακή ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ. Κάτι που δεν είναι ΝΟΜΙΜΟ επ' ουδενί. 
Προβλέπεται να λειτουργήσει το Κέντρο Υγείας Ραφήνας σαν Κέντρο Εφημερίας και το Κέντρο Υγείας Σπάτων και της Ν. Μάκρης να λειτουργούν 7.00π.μ.-3.00μ.μ., ίσως & το οριστικό κλείσιμό τους. 

Ήρθε η ώρα εσύ πολίτη, με την ΥΠΟΓΡΑΦΗ σου, να αντισταθείς, να υψώσεις το ανάστημά και τη φωνή σου, & να ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ εκτός από τη λειτουργία,τη ΔΩΡΕΑΝ παροχή υπηρεσιών ΚΑΙ την αναβάθμισή του. 
Η υπογραφή σου τους εξαναγκάζει να το διατηρήσουν. Σε αντίθετη περίπτωση τους διευκολύνεις να κλείσουν άλλη μια πόρτα στην υγεία σου και στην υγεία των παιδιών σου.
Κάνε κλικ ΕΔΩ και στήριξε την προσπάθεια   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.